lunes, 18 de agosto de 2008

DIME CON QUIEN VIAJAS Y TE DIRÉ SI VUELVES

La primera aportació, per justícia, ha de ser per a l'agència de viatges que ens ha ajudat en l'organització del viatge.
Tant l'Asunción com la Carme s'han posat a la nostra disposició per a explicar-nos els trucs, avisar-nos de les possibles incidències, etc., a més d'ajudar-nos a triar itinerari i hotel.
I, com sempre, l'amic Josep Maria ha explicat les seves desventures (sí, ell que sap viatjar molt va patir unes "cagarrines" que t'hi cagues) i les seves aventuretes -que amb els anys ja semblen les de l'Abuelo Cebolleta- .


Esperem no haver d'escriure res dolent de VIATGES GIRAVOLT a la tornada (i ells també, jajaja).

Ah! Tot i que s'han negat a pagar per la inclusió de publicitat en aquest bloc, us donaré el seu telèfon: 93.778.21.11 (almenys a veure si cau un "descuentillo", jajajaja).

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Os deseo un buen viaje. Como tardaré tiempo en hacer un viaje así, iré visitando este blog para saber como os va. Tengo amigas que han estado de crucero en Egipto hace poco y les ha encantado.

Saludos

ROSA

Anónimo dijo...

Cagarrines, cagarrines... res d'això! A mi el canvi d'aigues em dóna "pal" revés, o sigui que jo uso el Micralax (o algo així...)
Aquesta gent de Giravolt ho arreglen força bé, tu pregunta a qui envien aquest any a Cuba (suposo que aniré a Cuba...)i sabràs qui sóc ;-)O potser no t'ho diran perquè és "secreto professional"
Bon viatgeeeeeeeeeee!

Liantes dijo...

Jajaja. Encara que sigueu "anònims", ja us conec, ja.

Entre que el Joan va estar a punt d'atropellar-me amb la "fragoneta" al parquing del mercat i que una quarentona rosa va amunt de 'la Caixa' a l'oficina sempre amb papers i que tinc bona memòria... no me la foteu, no.

I es que no us podeu amagar. És el "liantismo" que fa furor!!

Gràcies. I... atentos a sus pantallas.

JF

Liantes dijo...

VULL DIR "amunt i avall, de la Caixa...". Uf, que malament quedava

Anónimo dijo...

Aiiiii Liante, Liante, Liante... de mi ja no te'n recordes... snifff... super snifffff i requetesnifffffffff
També sóc rossa, una mica més quarentona i con rissosssss indomables :-P